Spa Wellness Lomm

Saunabon Lomm Spa Wellness Lomm
Adres
Rijksstraatweg 38
5943AB Lomm
Telefoon
077 2300003
Saunabon Lomm Spa Wellness Lomm
Saunabon Lomm Spa Wellness Lomm

Er even lekker uit om bij te komen van alle drukte en de dagelijkse beslommeringen, dan is SPAWellness Lomm hét Wellnesscomplex om te komen relaxen en het vakantiegevoel te ervaren.

Wij zorgen ervoor dat u echt de ruimte hebt om te kunnen genieten. Géén overvol Wellnesscomplex! Wij hebben de capaciteit voor 250 gasten tegelijkertijd, maar kiezen er bewust voor om in 2018 maximaal 150 gasten tegelijkertijd te laten genieten in ons Wellnesscomplex.

Voor de deur parkeren, heerlijk ontspannen in onze sauna’s en diverse baden. Het team organiseert dagelijks diverse opgietingen en laat u genieten van het Kuusi ritueel.

Natuurlijk hebben wij een restaurant met diverse banken, relaxbanken en kunt u heerlijke gerechten van de menukaart kiezen.

Ook heeft ons Wellnesscomplex een mooie tuin met terras, een grote ligweide met veel ligbedjes, waar u zeker in de zomermaanden heerlijk kunt vertoeven. Dus ook met mooi weer kunt u echt genieten in ons Wellnesscomplex.

Wil u uzelf nog extra verwennen, dan staat het team klaar om u te laten genieten van een heerlijke massage, hamam of gezichtsbehandeling.
In de zomer hebben wij een massagepaviljoen buiten staan en kunt u in de natuur, genieten van één van de heerlijke massages, die wij te bieden hebben.

Sauna & Wellness cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.0/10
96% beveelt ons aan