Praktijk Verlichting

Saunabon Castricum Praktijk Verlichting
Adres
Lide Tulpsingel 49
1902MK Castricum
Telefoon
0251 670082
Saunabon Castricum Praktijk Verlichting
Saunabon Castricum Praktijk Verlichting
Saunabon Castricum Praktijk Verlichting

Mijn diensten specialiteiten zijn:

Hand- en/of voetreflexmassage;

Magneet;

Vingerreflexologie.

Reiki;

Guasha massage;

Hot stone massage;

Brain shift methode;

EFT;

Of bamboe- en guasha massage tot 31e dec. 2019.

Deze technieken hebben een positieve uitwerking op mentaal en fysiek niveau bij uiteenlopende fysieke en mentale klachten om weer in balans te komen.

Af en toe krijg ik de vraag: waarom hanteer je hoger tarief, terwijl elders goedkoper wordt aangeboden. Ik ben gemiddeld er zijn praktijken die nog hogere tarieven vragen ivm ze aangesloten zijn bij een beroepsvereniging en dus die kosten in de tarief door berekenen om het eruit te halen.
Een lagere tarief elders wil niet altijd zeggen, dat men de kwaliteit en kwantiteit krijgt en meer om productie gaat om zoveel mogelijke klanten op een dag af te handelen voor de omzet met als gevaar, dat de aandacht naar de klant/cliënt luisterend oor echte aandacht te geven in het teniet doet vallen. En uiteindelijk de klant/cliënt zich niet gehoord voelt met teleurstelling naar huis gaat.
Mijn motto is dan ook: Echt een luisterend oor te bieden en daarvoor alle tijd voor te nemen voor U. En dat ziet u terug in mijn gemiddelde tarief. En ik bied vaak combi behandeling aan waarbij voor ongeveer de zelfde prijs elders bij een behandelaar maar 1 specifieke behandeling krijgt bijvoorbeeld: alleen voetreflexmassage. Bij mij is dan een combi behandeling bijvoorbeeld: voet- en magneetmassage. 

Sauna & Wellness cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.0/10
96% beveelt ons aan