Spa Royal

Saunabon  Spa Royal
Adres
Saunabon  Spa Royal
Saunabon  Spa Royal
Saunabon  Spa Royal
Saunabon  Spa Royal

Let op: Alleen inwisselbaar via privesauna.nl
Deze romantische en luxueuze spa biedt alle faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf en bevindt zich vlakbij Schiphol. De wellness-ruimte is warm en sfeervol ingericht en biedt hoogwaardige ontspanningsfaciliteiten. Bij Spa Royal vind je een prachtige buitenruimte met een unieke ingebouwde Finse sauna, een bio-ethanol haard en een loungebed om te ontspannen. In de binnenruimte zijn er ook een stoomcabine, een infraroodstoel, een prachtige dubbele regendouche en heerlijke voetenbaden aanwezig.

In de slaapkamer vind je een krachtige vierpersoons jetstream whirlpool met fijne massagejets. Vanuit de whirlpool kun je je favoriete films en series bekijken op de grote flatscreen-tv. De kamer is prachtig ingericht met een unieke sterrenhemel en een wand die volledig bedekt is met de Nachtwacht.

Het is mogelijk om te overnachten in de spa. Als je hiervoor wilt reserveren, moet je onder het kopje 'Met overnachting' een vast tijdsblok met een vaste prijs selecteren op de gewenste dag. Als er geen tijdsblok beschikbaar is onder het kopje 'Met overnachting', zijn er helaas geen overnachtingsmogelijkheden meer beschikbaar voor die dag.

 

Sauna & Wellness cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.0/10
96% beveelt ons aan