Temple of Hedon

Saunabon  Temple of Hedon
Adres
Saunabon  Temple of Hedon
Saunabon  Temple of Hedon
Saunabon  Temple of Hedon
Saunabon  Temple of Hedon

Let op: Alleen inwisselbaar via privesauna.nl
Ervaar een onvergetelijke en luxueuze ervaring in deze privé wellness, omringd door de natuur en gelegen in de buurt van Hilversum, Bussum en Weesp. Hier vind je ultieme rust en ontspanning, ver weg van verplichtingen en hectiek, en geniet je van je eigen ontspanningsstudio en een ruim badhuis met uitstekende wellnessfaciliteiten.

Deze locatie biedt volledige privacy en luxe, terwijl je omringd bent door de schoonheid van de natuur. Ontspan samen, misschien romantisch tegen elkaar aan in de tweepersoons hangstoel bij het open vuur. Grote ramen bieden een adembenemend uitzicht op diverse vogels, vissen, alpaca's, bloemen, bomen en planten die bij elke weersomstandigheid anders schitteren.

De wellnessfaciliteiten omvatten onder andere een whirlpool met krachtige jetstreams en een Finse sauna die oploopt tot 95 graden. Probeer ook eens ons Turkse stoombad met 100% luchtvochtigheid en een maximumtemperatuur van 45 graden Celsius, ideaal voor het reinigen van de luchtwegen en openen van de poriën. Neem een verfrissende duik in het meer en warm daarna op bij het open vuur terwijl je geniet van versnaperingen, vers fruit, drankjes, thee en koffie, allemaal gratis van het huis.

Sauna & Wellness cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.0/10
96% beveelt ons aan