1. Home
  2. Over ons

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Over ons

Over ons icon

Sauna & Wellness heeft zich in enkele jaren opgewerkt tot dé wellness cadeaukaart. Wij zijn in 2015 dan ook gekozen tot Giftcard van het Jaar in de categorie Sauna & Wellness! Een dergelijke prijs is voor ons geen rustig bezit. Daarom doen we er dagelijks op onze vestiging in Oosthuizen alles aan om dit niveau niet alleen vast te houden, maar zelfs te ontstijgen!

  • 90+

    Werknemers

  • 210+

    Aangesloten

  • 8+

    Goede doelen

Waar een aantal jaar geleden twee jonge ondernemers begonnen staat nu een team van negentig. Allemaal met verschillende achtergronden en interesses, maar met een gedeeld enthousiasme en werkplezier!

Sfeerafbeelding

Eenvoudig en ruim besteedbaar!

Met ruim 210 locaties door heel Nederland is de Sauna & Wellness cadeaukaart met recht nationaal besteedbaar te noemen. Daarnaast hebben wij locaties in alle segmenten van de markt: van wellness tot massage of privé sauna. Daarmee bieden wij de consument met onze sauna een maximale keuze op het gebied van ontspanning, en een zo groot mogelijke eenvoud bij het besteden van de cadeaukaart; geen extra voorwaarden!

Sfeerafbeelding

omdat jouw dag ontspannen een prachtige herinnering moet worden!

Snelle en persoonlijke service

Persoonlijk contact. Geen wachtmuziek of keuzemenu’s, maar iemand die je meteen verder kan helpen. Daarnaast denken wij graag met je mee als je speciale wensen of vragen hebt.

Sfeerafbeelding

Te besteden bij de 210+ mooiste sauna’s, thermen & wellness resorts van Nederland

Alle locaties bekijken