1. Home
  2. Resorts
  3. Limburg
  4. Lomm
  5. Spa Wellness Venlo

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Spa Wellness Venlo

Adres

Rijksstraatweg 38
5943AB Lomm
Route

Er even lekker uit om bij te komen van alle drukte en de dagelijkse beslommeringen, dan is SPAWellness Lomm hét Wellnesscomplex om te komen relaxen en het vakantiegevoel te ervaren.

Wij zorgen ervoor dat je echt de ruimte hebt om te kunnen genieten. Géén overvol Wellnesscomplex! Wij hebben de capaciteit voor 250 gasten tegelijkertijd, maar kiezen er bewust voor om in 2018 maximaal 150 gasten tegelijkertijd te laten genieten in ons Wellnesscomplex.

Voor de deur parkeren, heerlijk ontspannen in onze sauna’s en diverse baden. Het team organiseert dagelijks diverse opgietingen en laat je genieten van het Kuusi ritueel.

Natuurlijk hebben wij een restaurant met diverse banken, relaxbanken en kun je heerlijke gerechten van de menukaart kiezen.

Ook heeft ons Wellnesscomplex een mooie tuin met terras, een grote ligweide met veel ligbedjes, waar je zeker in de zomermaanden heerlijk kunt vertoeven. Dus ook met mooi weer kun je echt genieten in ons Wellnesscomplex.

Wil je jezelf nog extra verwennen, dan staat het team klaar om je te laten genieten van een heerlijke massage, hamam of gezichtsbehandeling.
In de zomer hebben wij een massagepaviljoen buiten staan en kun je in de natuur, genieten van één van de heerlijke massages, die wij te bieden hebben.

Terug naar overzicht
Slide 1 of 3
Spa Wellness Venlo

Sauna & Wellness bon kopen

De wellnessbon van Sauna & Wellness is altijd en overal online te bestellen.

  • Te bestellen van € 5,- tot € 150,
  • Bij meer dan 210 locaties te besteden
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur
Verdubbel de waarde van je kaart

Verdubbel de waarde van je kaart

Maak kans op een verdubbeling van het bedrag op je cadeaukaart. Vul meteen je kaartnummer in en doe mee!

Ik doe mee!