1. Home
 2. Resorts
 3. Noord-Holland
 4. Amsterdam
 5. FloatSpa Amsterdam

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

FloatSpa Amsterdam

Adres

Hatostraat 26
1043 DD Amsterdam
Route

Contact

Kom tot rust en herstel jouw lichaam en geest in één van onze heerlijke floatbaden! Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water. Het epsom zout wat in de baden zit bevat magnesium. Dit neem je op via de huid en zo vul je dus jou magnesium waarden weer helemaal bij. Hiervoor bieden wij voor jou een speciaal ontwikkelde floatroom. Al onze floatrooms zijn voorzien van een eigen douche en de cabines zijn ruim zodat je ongestoord en privé kunt genieten van jouw float moment. De effecten van floaten zijn jarenlang wetenschappelijk onderzocht. Verschillende onderzoeken tonen aan dat floaten de meest effectieve methode is tegen onder meer stress, oververmoeidheid en overbelasting. Zowel fysiek als mentaal. Floaten reduceert de productie van stresshormonen en stimuleert tegelijkertijd de productie van andere hormonen die een groot gevoel van welbehagen creëren. Het lichaam herstelt zich en komt in ‘evenwicht’. 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen. Effectief voor mensen met slaapproblemen, reuma of een spierziekte. Wellness ervaring met een maximaal en wetenschappelijk resultaat. Kom ook de waterjet massage ervaren bij FloatSpa Amsterdam en geef je lijf de ontspanning die het verdient! De SpaCapsule bestrijdt de negatieve reactie van uw lichaam op stress. Droge watermassage heeft een verbluffend effect op bovenstaande klachten. Jouw spieren zullen ontspannen en jouw hartslag, bloeddruk en bloedcirculatie zullen weer naar hun normale niveau terug gaan. Daarnaast zorgt de hydrotherapie van de Spa Capsule ervoor dat je bewuster wordt van jouw lichaam. Hierdoor zul je het opstapelen van spanningen gedurende de dag herkennen. Zo kun je deze spanningen op een gezonde manier vrijlaten, voordat deze jouw lichaam negatief kunnen beïnvloeden. Praktische voordelen van de SpaCapsule:

 • De kleding kan aanblijven. 
 • Je kunt makkelijk in- en uitstappen 
 • Jouw armen en hoofd liggen vrij 
 • Je hoeft jezelf naderhand niet te ontdoen van achtergebleven oliën 
 • De behandeling is snel en effectief Combi float + Spacapsule

Kom tot rust en herstel jouw lichaam en geest met een waterjetmassage in onze SpaCapsule en floatsessie in een van onze floatbaden. De SpaCapsule bestrijdt de negatieve reactie van jouw lichaam op stress. Droge watermassage heeft een verbluffend effect op bovenstaande klachten. Jouw spieren zullen ontspannen en jouw hartslag, bloeddruk en bloedcirculatie zullen weer naar hun normale niveau terug gaan. Dit wordt veel toegepast vóór het floaten zodat de overgang tussen de externe prikkels van buiten en interne float soepel verloopt. 

Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water. Het epsom zout wat in de baden zit bevat magnesium. Dit neem je op via de huid en zo vul je dus jou magnesium waarden weer helemaal bij. Hiervoor bieden wij voor jou een speciaal ontwikkelde floatroom. Al onze floatrooms zijn voorzien van een eigen douche en de cabines zijn ruim zodat je ongestoord en privé kunt genieten van jouw float moment. 

Ons filiaal aan de Hatostraat 26 zit op 2 minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk. Wij ontvangen je graag bij FloatSpa!

Terug naar overzicht
Slide 1 of 5
FloatSpa Amsterdam

Sauna & Wellness bon kopen

De wellnessbon van Sauna & Wellness is altijd en overal online te bestellen.

 • Te bestellen van € 5,- tot € 150,
 • Bij meer dan 210 locaties te besteden
 • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
 • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur
Verdubbel de waarde van je kaart

Verdubbel de waarde van je kaart

Maak kans op een verdubbeling van het bedrag op je cadeaukaart. Vul meteen je kaartnummer in en doe mee!

Ik doe mee!