1. Home
  2. Resorts
  3. Noord-Holland
  4. Haarlem
  5. The Sin Suite · Haarlem

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

The Sin Suite · Haarlem

Adres

Lange Lakenstraat 33
2011ZB Haarlem
Route
Boek nu5,0

Let op: Alleen inwisselbaar via privesauna.nl 

Temidden van het charmante historische hart van Haarlem, onthul je een verborgen juweel - de Sin Suite (letterlijk achter een boekenkast). Geëxploiteerd door een discreet en open-minded stel, dat zich realiseerde dat er weinig originele opties waren, behalve de standaard grijze kussens of enge dungeons die de passie doden.

Drie jaar van toewijding hebben geresulteerd in een betoverende ervaring van kleur, verrassingen, spiegels en mozaïeken. Geen kosten gespaard. De Sin Suite is klaar om jullie te ontvangen!

Laat je betoveren door de prachtige Finse sauna, met een koude buitendouche die uit een draak komt, en een regendouche uit een gigantische octopus. Er is ook een jacuzzi in een spiegeltjesgrot, een groot rond opgemaakt bed met vleugels, een stoute schommel en hier en daar een oogje om vrolijk aan vast te binden.

De suite biedt naast eindeloze mogelijkheden ook volledige privacy, uitstekende isolatie en de vrijheid om zoveel foto's te maken als je wilt.

Geniet van gratis gebruik van badjassen, handdoeken, wifi (uiteraard), koffie en thee, diverse toiletartikelen zoals shampoo en zeepjes, en de meest prachtige föhn die je ooit hebt gezien. Er zijn een JBL en een grote LG-OLED smart TV met een uitgebreid zenderpakket (want je wilt natuurlijk kunnen Netflixen). De speciaal ontworpen slippers mag je mee naar huis nemen! En om het af te maken, zijn er gratis raketijsjes!

De Sin Suite is te boeken voor een verblijf vanaf 3 uur tot een heerlijke overnachting. De suite is geschikt voor 2 personen, maar je kunt extra personen toevoegen via de arrangementen. De overnachting is altijd voor 2 personen.

Terug naar overzicht
Slide 1 of 8
The Sin Suite · Haarlem

Sauna & Wellness bon kopen

De wellnessbon van Sauna & Wellness is altijd en overal online te bestellen.

  • Te bestellen van € 5,- tot € 150,
  • Bij meer dan 210 locaties te besteden
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur
Verdubbel de waarde van je kaart

Verdubbel de waarde van je kaart

Maak kans op een verdubbeling van het bedrag op je cadeaukaart. Vul meteen je kaartnummer in en doe mee!

Ik doe mee!