Fort Resort Beemster

Saunabon Zuidoostbeemster Fort Resort Beemster
Adres
Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
Telefoon
0299 682 200
Saunabon Zuidoostbeemster Fort Resort Beemster
Saunabon Zuidoostbeemster Fort Resort Beemster
Saunabon Zuidoostbeemster Fort Resort Beemster
Saunabon Zuidoostbeemster Fort Resort Beemster

Lekker een dagje ontspannen met uw Sauna bon!

Aan de Nekkerweg in Zuidoostbeemster staat Fort Resort Beemster. Deze sauna & wellness is gevestigd in een speciaal gebouw, een fort. Fort Resort Beemster kunt u ook wel in één zin omschrijven als: ‘’Een luxe resort op een unieke locatie!’’. Voorheen was Fort Resort Beemster een oud fort, maar nu is het omgebouwd tot een geweldig resort dat een breed aanbod heeft aan verschillende geweldige faciliteiten! Met uw Sauna bon kunt u hier gegarandeerd een dagje helemaal tot rust komen. Bij aankomst heeft u al een prachtig zicht op de mooie fort. Als u binnenkomt zal dit prachtige zicht zich voortzetten. Het is een modern ingerichte sauna & wellness waar veel tijd en zorg in is gestoken. U zult dus niet alleen genieten door goede faciliteiten, maar ook van een prachtige en verzorgde inrichting! Fort Resort Beemster is zeker een aanrader.

Heerlijk samen genieten met uw saunabon!

Fort Resort Beemster heeft genoeg faciliteiten voor u in de aanbieding. Fort Resort Beemster heeft voor u de meest luxe maar duurzaamste sauna van Nederland. Er is ook een panorama sauna die uitkijkt op de Noord-Hollandse Beemsterpolder landschap en een kelosauna met haardvuur. Naast de sauna’s is er ook een kruidenbad en vier andere soorten baden.
Ook heeft Fort Resort Beemster een ruime ligweide en een zandstrand waar u in de zomer ook heerlijk kunt ontspannen! In deze prachtige tuin is ook een natuurlijke zwemvijver te vinden! U hoeft zeker niet alleen te genieten van al deze faciliteiten. U kunt zeker gezelschap meenemen. Gaat u dus zeker eens langs met uw vrienden of vriendinnen, familie, goede collega’s of romantisch met uw partner! Ontdek alles van Fort Resort Beemster met uw saunabon. Niet aarzelen, gaat u gerust eens langs voor een perfecte dag!

 

Sauna & Wellness cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.0/10
96% beveelt ons aan