saunabon voor twee

Betaal veilig via: iDeal  Mastercard   VISA   Veilig betalen

Samen genieten bij één van de 165 sauna's

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Saunabon voor twee

Wilt u een saunabon voor twee cadeau geven? Dit is bijvoorbeeld een leuk cadeau voor een stel of aan een moeder en dochter. Ga voor de Sauna & Wellness Cadeaukaart! Deze saunabon staat niet op naam en kan gewoon besteed worden aan arrangementen voor twee personen tegelijk. Met de saunabon voor twee geef u een gezellige en onvergetelijke dag cadeau. Bestel nu.

 

Saunabon Soesterberg Thermen Soesterberg - Quality Wellnessresorts

Thermen Soesterberg - Quality Wellnessresorts

Met uw saunabon naar Thermen Soesterberg!

Saunabon Almere Thermen La Mer Day Spa

Thermen La Mer Day Spa

Naar Thermen La Mer-day Spa met uw saunabon!

Saunabon Apeldoorn Sauna & Bodycare Apeldoorn

Sauna & Bodycare Apeldoorn

Met uw Sauna bon naar de Heemradenlaan in Apeldoorn!

Waarom een saunabon voor twee?

De combinatie van werk/school, het gezinsleven, sociale contacten en hobbies zorgen voor een druk leven. Het is dus soms fijn om even helemaal het hoofd leeg te maken in de sauna! Bovendien is dit al helemaal een geslaagde ervaring als je dit met z'n tweetjes doet. Even tijd voor elkaar. Even lekker bijpraten. Wilt u iemand verrassen met een saunabon voor twee? Kies dan voor de Sauna & Wellness Cadeaukaart. Deze cadeaukaart staat niet op naam en je kunt er dus twee toegangstickets voor kopen bij de deelnemende sauna's. De ontvangers kunnen kiezen uit meer dan 165 sauna's! Er zit dus altijd wel een fijne locatie in de buurt. Bestel nu een saunabon voor twee en betaal veilig en snel met iDeal of creditcard.

Saunabon voor twee kopen?

U kunt de Sauna & Wellness Cadeaukaart niet alleen kopen in de Cigo winkels, maar ook heel eenvoudig online bestellen. Wij bezorgen het cadeau dan bij u of bij de ontvanger thuis! Dat is wel zo makkelijk. Bepaal eerst de waarde die op de saunabonnen moet komen te staan. Dit kan elk bedrag tussen €5 en €150 zijn. Om uw cadeau extra speciaal te maken kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen, een thematische verpakking kiezen en/of er een lekker flesje wijn bij geven. Dan kunnen de ontvangers alvast proosten op het aanstaande saunabezoek. Bestel dus nu een saunabon voor twee! Als u de bestelling op werkdagen voor 17:00 plaatst, versturen wij deze nog dezelfde dag.

Saunabon voor twee

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
8.0/10
Review vanAnoniem/ 30-10-2019
Aanschaf cadeaubonnen van de Bijenkorf voor een vertrekkende collega. Duidelijke sit, met gemak bestelling kunnen plaatsen en betalen. Levering per post was zeer discreet in onopvallende enveloppe.
 
 
 
 
 
Goed