saunabonnen

saunabonnen

saunabonnen

Betaal veilig via: iDeal  Mastercard   VISA   Veilig betalen

Landelijk te besteden bij meer dan 85 sauna's

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Saunabonnen

Wilt u ook online saunabonnen bestellen? Dan zit u bij de Sauna & Wellness Cadeaukaart helemaal goed. De ontvangers kunnen terecht bij meer dan 85 sauna's in Nederland, dus er zit altijd wel een fijne locatie in de buurt. Wilt u een groot aantal saunabonnen bestellen? Bijvoorbeeld als relatiegeschenk of personeelsgeschenk? Ook dan zorgen wij er voor dat u uw geschenken snel in huis heeft. Bestel uw saunabonnen nu met elke waarde tot €150.

 

Saunabon Lunteren Sauna & Beauty de Veluwe

Sauna & Beauty de Veluwe

Naar Sauna & Beauty de Veluwe met uw saunabon!

Saunabon Alphen aan den Rijn Orange Wellness Club

Orange Wellness Club

U kunt nu met uw saunabon naar de Kalkhovenweg in Alphen aan den Rijn!

Saunabon Amsterdam Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver

Naar Spa Sport Hotel Zuiver met uw saunabon!

Hoe werken de saunabonnen? 

De saunabonnen van de Sauna & Wellness Cadeaukaart zijn heel eenvoudig in gebruik. De ontvanger kan op deze site vinden bij welke 85+ sauna's, thermen en wellnesscentra hij/zij terecht kan. De cadeaukaart werkt eigenlijk als een soort pinpas, waarmee betaald kan worden aan de kassa van de deelnemende locaties. Blijft er na één saunabezoek nog saldo over? Dan kan de Nederlandse Saunabon gewoon nog een keer gebruikt worden. Het leuke is dat er ontzettend veel verschillende faciliteiten zijn waar je met de saunabon van kunt genieten. Van Finse sauna's tot Russische sauna's. Van lichaamspakking tot voetmassage. Van floatbad tot bubbelbad. Wilt u ook een saunabon kopen? Klik dan op 'Direct bestellen' om aan de slag te gaan. 

Saunabonnen kopen?

Het bestellen van uw saunabonnen is binnen enkele minuten geregeld. Kies eerst hoeveel saunabonnen u wilt en welke waarde (tussen €5 en €150) er op moet komen te staan. Wilt u verschillende waarden op verschillende kaarten? Ook dat is geen enkel probleem. Vervolgens kunt u uw bestelling eenvoudig personaliseren. Dit maakt uw geschenk extra speciaal! Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe, die wij op de bijgeleverde kaartjes zullen drukken. De saunabonnen worden standaard geleverd in luxe cadeaubox, maar u kunt ook kiezen voor een extra leuke themabox. Zoals 'Gefeliciteerd' of 'Speciaal voor jou'. Een lekker flesje wijn maakt het geheel compleet. Rond uw bestelling eenvoudig af met iDeal of creditcard en u bent klaar! 

Saunabonnen

Saunabonnen

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
8.0/10
Review vanAnoniem/ 30-10-2019
Aanschaf cadeaubonnen van de Bijenkorf voor een vertrekkende collega. Duidelijke sit, met gemak bestelling kunnen plaatsen en betalen. Levering per post was zeer discreet in onopvallende enveloppe.
 
 
 
 
 
Goed