Sauna & Wellness Cadeaukaart

verwendag

Sauna & Wellness Cadeaukaart

Betaal veilig via: iDeal  Mastercard   VISA   Veilig betalen

Bij meer dan 210 sauna's te besteden

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Verwendag

Verwendag cadeau geven? Schenk eens een Sauna & Wellness Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is te besteden bij meer dan 210 sauna's, wellness centra, thermen en badhuizen in Nederland. Je kunt dus helemaal zelf het perfecte verwendagje inrichten! Bestel onze saunabon nu eenvoudig online met elke waarde tot €150.

 

Saunabon Pijnacker Sauna en Beautycentrum Centre du Lac

Sauna en Beautycentrum Centre du Lac

Met uw saunabon naar Sauna en Beautycentrum Centre du Lac!

Saunabon Soesterberg Thermen Soesterberg - Quality Wellnessresorts

Thermen Soesterberg - Quality Wellnessresorts

Met uw saunabon naar Thermen Soesterberg!

Tip: U kunt uw Sauna & Wellness Cadeaukaart ook online inwisselen bij deze acceptant.

Saunabon Apeldoorn Sauna & Bodycare Apeldoorn

Sauna & Bodycare Apeldoorn

Met uw Sauna bon naar de Heemradenlaan in Apeldoorn!

Genieten van een verwendag!

Met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je iemand de kans om ultiem te genieten van een verwendag. Dit is een dagje even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. Een dagje waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd. Wat is er nou fijner dan een zo'n verwendag waarbij je helemaal tot rust kunt komen? De ontvanger mag helemaal zelf weten hoe deze heerlijke dag wordt ingericht. Zo kan iemand even lekker ontspannen in de sauna, maar ook tijdens een uitgebreide massage. Ook gezichtsbehandelingen, stoombaden, modderbaden en floating behoren tot de mogelijkheden. De Wellness Cadeaukaart is dus hét cadeau voor iedereen die een verwendag heeft verdiend.

Verwendag geven?

Met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een verwendag cadeau, maar bied je de ontvanger de keuze waar en hoe deze verwendag wordt beleefd. Zo hefet de ontvanger zelf de keuzevrijheid om de verwendag helemaal naar eigen voorkeur in te delen. Maak het geven van een Sauna & Wellness Cadeaukaart zo feestelijk als je wilt. Elke cadeaukaart wordt nu in een gratis cadeaubox geleverd. Je hebtt de mogelijkheid het geheel feestelijk in te laten pakken, een flesje wijn bij de cadeaukaart te geven of een persoonlijke boodschap bij te voegen. Ga naar de online bestelpagina en geef ook iemand zo'n sauna cadeaukaart cadeau!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
8.0/10
Review vanAnoniem/ 30-10-2019
Aanschaf cadeaubonnen van de Bijenkorf voor een vertrekkende collega. Duidelijke sit, met gemak bestelling kunnen plaatsen en betalen. Levering per post was zeer discreet in onopvallende enveloppe.
 
 
 
 
 
Goed