Sauna & Wellness Cadeaukaart

Wellnessbon kopen

Sauna & Wellness Cadeaukaart

Betaal veilig via: iDeal  Mastercard   VISA   Veilig betalen

Bij 210+ prachtige sauna's te besteden

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Wellnessbon kopen

Wellnessbon kopen? Dat doe je eenvoudig online. Bepaal zelf de waarde, de leverdatum en doe er ook een leuke verpakking bij! Alle wellnessbonnen die op werkdagen voor 17:00 besteld zijn, zullen wij nog dezelfde dag op de post doen. Schenk dus nu een wellnessbon en klik op 'Direct bestellen' om te beginnen.

 

Saunabon Soesterberg Thermen Soesterberg - Quality Wellnessresorts

Thermen Soesterberg - Quality Wellnessresorts

Met uw saunabon naar Thermen Soesterberg!

Saunabon Putten Sauna Drome Putten

Sauna Drome Putten

Met uw Sauna bon naar Sauna Drôme Putten!

Wellnessbon met 210+ sauna's

De Sauna en wellnessbon is het ideale cadeau voor iedereen die een lekker dagje bij de sauna kan gebruiken. De cadeaukaart is te besteden bij meer dan 210 locaties, verspreid door heel Nederland. Het leuk is dat de ontvanger ontzettend veel keus heeft uit faciliteiten en behandelingen. Zo zit de perfecte verwendag er voor iedereen tussen! Even ontspannen in de opgietsauna en daarna een baantje zwemmen in het zwembad? Een intense kruidensauna en daarna even bijkomen in de tuin? Een massage of toch een lichaamspakking? Met de wellnessbon is echt van alles mogelijk. De ontvanger mag de wellnessdag helemaal naar wens inrichten! En beter cadeau kun je je niet wensen. Bovendien geef je een ervaring om nooit te vergeten. Wil je ook een wellnessbon kopen? Klik dan nu op Direct bestellen.

Wellnessbon kopen?

Wil je een wellnessbon kopen om iemand een echte verwendag cadeau te geven? De Wellnessbon die je kunt kopen op de website van de Sauna & Wellness Cadeaukaart biedt gegarandeerd een heerlijke ontspannende ervaring voor de ontvanger. De Wellnessbon is te besteden bij ruim 210 sauna's en wellness centra door heel Nederland. Zo is er altijd wel een bestedingsmogelijkheid in de buurt! Dus ken je iemand die echt een dag ontstressen verdiend? Dan kun je de wellnes bon kopen door naar de bestelpagina te gaan. Op werkdagen voor 17.00 besteld = dezelfde dag verstuurd! Je bestelt eenvoudig en snel, en kunt het cadeau ook nog eens zoveel uitbreiden als je wilt! Geef een persoonlijke boodschap door, die wordt dan op een kaartje bij de wellnessbon gevoegd. Ook kunt een flesje naast de wellnessbon kopen. Zo geef je de ontvanger een ingerediënt voor een verwendagje in eigen huis!

Sauna & Wellness Cadeaukaart

Wellnessbon kopen

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
8.0/10
Review vanAnoniem/ 30-10-2019
Aanschaf cadeaubonnen van de Bijenkorf voor een vertrekkende collega. Duidelijke sit, met gemak bestelling kunnen plaatsen en betalen. Levering per post was zeer discreet in onopvallende enveloppe.
 
 
 
 
 
Goed