De saunabon is het ideale relatiegeschenk

De Saunabon is het Ideale Relatiegeschenk

De Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart is het ideale cadeau voor personeel. De ontvanger kan een dagje ontspannen in één van de 210 heerlijke sauna's en wellnesscentra door heel Nederland. Met de saunabon kan je jouw werknemers eens goed in de watten leggen na een drukke werkperiode! Geschikt voor meerdere gelegenheden door de verschillende personalisatieopties en verpakkingen.

Plaats nu eenvoudig een zakelijke bestelling via onze bestelpagina! Kies in stap 2 de optie voor een zakelijke bestelling. 

SAUNA & WELLNESS CADEUKAARTBESTELLEN

Offerte op maat

  • Persoonlijk advies van onze specialisten
  • Verzenden naar één adres of huis-aan-huis
  • Personaliseren mogelijk in eigen huisstijl, met logo of met foto.
  • Ruime keuze aan vrolijke verpakkingen
  • Bedrijven betalen achteraf op factuur
Ben je enthousiast geworden van alle mogelijkheden van Sauna & Wellness Cadeaukaart als zakelijk geschenk? Of wil je persoonlijk advies ontvangen van onze cadeauspecialisten? Vraag een offerte op maat aan en ontvang deze binnen een uur! Liever telefonisch geholpen worden? Bel naar 085 208 7018 (tussen 9.00 en 17.00 uur)

Personaliseren

Gepersonaliseerde flyer en Cadeaukaart

In de luxe cadeaubox van de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart zit een flyer die geheel naar wens te personaliseren is. Deze flyer ligt boven op de cadeaukaart. Je kunt zelf de uitingen, gelegenheid en tekst bepalen en vervolgens kunnen wij het voor jullie naar wens ontwerpen.

Jouw bedrijfslogo, tekst of afbeelding gedrukt op de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart? Alles is mogelijk! Vele bedrijven gingen je al voor. Dit maakt jouw geschenk persoonlijk en onvergetelijk. 

Boodschap

Wil je iemand feliciteren of bedanken? Voeg eenvoudig een persoonlijke boodschap toe aan je bestelling voor de ontvanger van jouw saunabon. Het toevoegen van een persoonlijke boodschap kost slechts €0,99 en is gemakkelijk toe te voegen via de bestelpagina, maar ook via een offerte. 

Verpakkingen en wijnen

Wil je jouw cadeautje, de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart, extra leuk inpakken? Ook dit is mogelijk! Kies bijvoorbeeld voor de Luxe Cadeaubox (€1,99). Via de bestelmodule maar ook via een offerte aanvraag, zie je alle mogelijkheden. Ook de verpakking is te personaliseren naar wens. Wil je nog een flesje wijn of prosecco toevoegen om iemand extra te verrassen? Voeg dit gemakkelijk toe via de bestelpagina. Heb je een ander idee over een verpakking of wil je meer weten over de mogelijkheden?  Op het gebied van zakelijke bestellingen is er veel mogelijk. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Tel: : 085 208 7018
Mail: [email protected]

Jouw eigen CadeauService!

Geef je vaker een cadeaubon aan je collega’s, werknemers of zakelijke relaties? Wil je altijd een geschikt cadeau in huis hebben? Maak dan kennis met CadeauService!

CadeauService is het ideale portaal om zelf cadeaukaarten op te waarderen, wanneer jij ze nodig hebt. Dit is al mogelijk vanaf één cadeaukaart! 

Eigen portaal

Je registreert je met je eigen portaal, waarin alles mogelijk is op het gebied van geschenken.  Het beste van alles is dat je dit allemaal zelf kunt regelen! Bestel kosteloos lege cadeaubonnen en activeer deze gemakkelijk vanaf je bureau, zodra je een cadeautje nodig hebt!

Het is ook mogelijk om gepersonaliseerde cadeaukaarten te geven, denk aan een cadeaukaart met bedrijfslogo. CadeauService maakt het voor jou gemakkelijk. Geef zelfs op het laatste moment nog een cadeaukaart, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. CadeauService is kosteloos én vrijblijvend. Je betaalt alleen de waarde van de cadeaukaart.  Ontdek zelf alle mogelijkheden van CadeauService!

Vraag gratis een starterspakket aan en maak kennis met de service en het gemak van CadeauService. Voor meer informatie, ga naar CadeauService.nl. 

 

Ik wil een gratis starterspakket

Feestdagen 

Een saunabon als cadeau tijdens de feestdagen! Bedank jouw collega’s of werknemers tijdens de feestdagen en geef ze een saunabon van de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart. Zet jouw collega extra in het zonnetje namens Sinterklaas en geef een saunabon als Sinterklaas cadeau. Verras de verpleegsters op de dag van de zorg met zeen ontspannende saunabon. Toon waardering voor je werknemers op de dag van de arbeid met een saunabon. Kortom, de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is het ideale geschenk tijdens de feestdagen!

Kerst is de drukste sociale periode van het jaar. Hoe leuk is het om je werknemers of collega’s tijdens Kerst te verrassen met dagje ontspanning? De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is het ideale zakelijke cadeau om iemand te verrassen met een dagje ontspanning! 

Geniet van de persoonlijke service

saunabon zakelijk

Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden in het geven van een Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart aan je personeel en relaties, neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je snel dit ontspannende zakencadeau kunt geven! Bel naar 085 208 7018 (tussen 9.00 en 17.00 uur).