De saunabon is het ideale relatiegeschenk

DE SAUNABON IS HET IDEALE RELATIEGESCHENK

De Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart is het ideale cadeau voor personeel of relaties. De ontvanger kan een dagje ontspannen in één van de heerlijke sauna's en wellnesscentra door heel Nederland. De Sauna & Wellness cadeaukaart kan besteed worden aan een dagje stomen in de sauna, beautybehandelingen, massages en nog veel meer behandelingen en faciliteiten die de acceptanten bieden. Zo geeft u een cadeau waar iedereen zich mee in de watten kan laten leggen na een drukke werkweek!

sauna & wellness cadeaukaart bestellen

cards and wine

Verpakking

Wanneer u de Sauna & Wellness cadeaukaart bestelt, wordt deze standaard in een luxe cadeaubox geleverd. Hier hoeft u niet voor te betalen. Maak het geven van van de Sauna & Wellness cadeaukaart nóg feestelijker op een van de volgende manieren;

De Sauna & Wellness cadeaukaart zit standaard in een luxe cadeaubox, maar deze kunt ook nog feestelijk laten inpakken voor €1,50

Kies voor een van de heerlijke wijnen om bij de Sauna & Wellness cadeaukaart te geven. Er is keuze tussen witte en rode wijnen met ieder een eigen prijs.

personaliseren

personaliseren cards

Boodschap

In de cadeaubox van Sauna & Wellness zit een kaartje waarop een persoonlijke boodschap kan worden geschreven. Deze boodschap kan bij het bestellen van de cadeaukaart worden doorgegeven en wij zullen er zorg voor dragen dat deze boodschap op het kaartje komt te staan.

Bedrijfslogo

Op de cadeaukaart kunt u uw eigen logo, boodschap en/of foto laten plaatsen. Zo kan de Sauna & Wellness cadeaukaart indien gewenst nóg persoonlijker gemaakt worden.

Service

Wij onderscheiden ons in het leveren goed, snelle en persoonlijke service. Er is op het gebied van zakelijke bestellingen vaak veel mogelijk.

Eigen inbreng

Wilt u een Sauna & Wellness cadeaukaart geven maar heeft u eigen ideeën over de verpakking ervan? Is er een andere wijze waarop u de Sauna & Wellness cadeaukaart wilt personaliseren? Neem contact met ons op en wij zetten ons er voor in om aan al uw wensen te voldoen.

Kleine opgaves

Bestelt u de cadeaukaart graag in kleinere oplages? Geen probleem, vraag onze medewerkers om advies.

Neem contact met ons op

kerst

Op zoek naar een perfect kerstcadeau
voor personeel of relaties?

De Sauna & Wellness cadeaukaart is een ideaal kerstcadeau voor mensen die een verwendag verdienen. De ontvanger kan lekker een dag gaan ontspannen in een van de aangesloten sauna en wellness centra door heel Nederland. Even een dag uit de dagelijkse sleur of een drukke werkweek stappen en helemaal ontspannen in een stomende sauna of een dampend bad.. Wie krijgt nu niet graag zo'n hartverwarmend kerstcadeau?

saunabon als kerstcadeau

De Sauna & Wellness is de meest relaxte cadeaukaart in een luxe verpakking die iedereen graag onder de kerstboom vind!

DIRECT BESTELLEN

geniet van de persoonlijke service

saunabon zakelijk

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden in het geven van een Sauna & Wellness cadeaukaart aan uw personeel en relaties, neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u snel dit ontspannende zakencadeau kunt geven!