1. Home
  2. Resorts
  3. Flevoland

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Sauna’s en wellness in Flevoland

Sauna’s en wellness in Flevoland icon

Ben je op zoek naar sauna en wellness in Flevoland? Bekijk hier alle locaties die je kunt bezoeken met de Sauna & Wellness Cadeaukaart. Van een groots wellness resort tot een fijne privé sauna of massagepraktijk. Op de kaart en in het overzicht zie je waar deze locaties zich bevinden.

Resorts

260 locaties gevonden in Flevoland

Kies jouw perfecte locatie uit 210 sauna’s, thermen en wellness centra

Thermen La Mer Day Spa logo
Aestas logo
Prive spa angie foto 1
Massagepraktijk Herodicus logo
Logo privesauna.nl
Logo privesauna.nl
The Luxury Wellness logo
Logo privesauna.nl

Populaire locaties

Sauna cadeau doen met de Sauna & Wellness cadeaukaart

Wil je iemand blij maken met een cadeaubon voor de sauna? Kies dan voor de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart. Dit geweldige cadeau is te besteden bij sauna’s in Flevoland en in alle andere provincies. Met ruim 210 aangesloten sauna’s door heel Nederland, is er altijd wel een sauna in de buurt. Het saldo op de cadeaukaart is tot 2 jaar na aankoop geldig en is in delen te besteden. Perfect dus voor meerdere bezoekjes aan de sauna. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur, dan gaat de Sauna & Wellness Cadeaukaart vandaag nog de deur uit. 

  • Te bestellen van €5,- tot €150,-
  • Bij meer dan 210 locaties te besteden
  • Voor 17:00 uur besteld = vandaag verstuurd 
  • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur
Verdubbel de waarde van je kaart

Verdubbel de waarde van je kaart

Maak kans op een verdubbeling van het bedrag op je cadeaukaart. Vul meteen je kaartnummer in en doe mee!

Ik doe mee!

Sauna in en nabij Flevoland

Verspreid door Flevoland vind je diverse fijne sauna’s waar je kunt genieten van rust en volledige ontspanning. Zo vind je in Almere bijvoorbeeld het prachtige Thermen La Mer-day Spa. Met fijne sauna faciliteiten en wellnessbehandelingen.  Behalve deze wellness locatie zijn er nog meer gezellige sauna’s te ontdekken. Zoals Aestas in Lelystad of wat dacht je van één van van de locaties waar je heerlijk kunt floaten? Ontdek alle prachtige sauna’s en wellness locaties, groot én klein, in Flevoland. Bekijk ze in het overzicht of op de kaart. 

Privé sauna in Flevoland

Ben je op zoek naar een privé sauna? In Flevoland vind je ontzettend veel sfeervolle en kleinschalige sauna’s waar je alle rust en privacy hebt. Perfect voor wie de sauna helemaal voor zichzelf wil hebben of exclusief wil genieten met partner of vrienden. Bij veel van deze locaties is het zelfs mogelijk een overnachting te boeken. Maak er samen een onvergetelijke dag van. Ontdek hier alle aangesloten privé sauna’s in Flevoland. 

Sauna bezoeken met de Sauna & Wellness cadeaukaart

Ben je de gelukkige ontvanger van een Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart? Dan is het tijd voor een heerlijke, ontspannen dag in één van de vele aangesloten sauna’s. Ontdek hier de aangesloten locaties in Flevoland. Toch liever naar een sauna in één van de andere 11 provincies? Geen zorgen. Er zijn ruim 210 sauna’s aangesloten, verspreid over heel Nederland. Klaar voor complete rust? Pak je badjas en slippers maar alvast in en maak een reservering met jouw Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart. Benieuwd hoeveel saldo er op jouw cadeaukaart staat? Dit check je gemakkelijk via onze saldocheck.